Kuzey Kore'den tehlikeli tatbikat

Kuzey Kore, batı kıyısındaki bir deneme sahasında önemli bir tatbikat yaptığını duyurdu.
Kuzey Kore, kapatma sözü verdiği tartışmalı Sohae Uydu Fırlatma Alanı'nda, önemli bir tatbikat yaptığını duyurdu.
Açıklamada, söz konusu tatbikattan başarılı sonuçlar alındığı belirtilerek, bu denemenin Kuzey Kore'nin stratejik konumunu değiştireceği belirtildi.
Tatbikatta ne tür bir mühimmatın denendiği ise açıklanmadı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani, resmi bir ziyaret için geldiği Ürdün'de Kral II. Abdullah tarafından başkent Amman'da karşılandı.
Filistinli Esir Kulübü, işgal rejiminin dün sabah saatlerinde Batı Şeria’nın çeşitli bölgelerine düzenlediği baskınlar sırasında 40 kişiyi alıkoyduğunu duyurdu.
İspanya Kralı Felipe VI, Mısır ziyareti sırasında Gazze'deki Filistinlilerin yaşadığı insani kriz ve soykırımı kınayarak durumun tarif edilemeyecek boyutta olduğunu vurguladı.
İran, siyonist rejimle istihbarat iş birliği yapan Mossad ajanı Babek Şahbazi'yi yasal süreç sonrası idam etti.