Siyonist rejim Lübnan'da 3 gazeteciyi katletti
Katil rejimin, Lübnan'ın başkenti Beyrut'un güneyinde gazetecilerin kaldığı otele düzenlediği hava saldırısında 3 gazetecinin şehid edildiğini açıklandı.
Siyonist işgal rejiminin Lübnan'a yönelik saldırısında 3 gazetecinin daha katledildiği duyuruldu.
Lübnan devlet medyası, işgalcilerin Suriye sınırına yakın doğu Lübnan'da gece yarısı düzenlediği hava saldırısında üç gazetecinin şehid edildiğini bildirdi.
Lübnan Ulusal Haber Ajansı, "Zahle'deki muhabirimiz, israilin Hasbaya'ya düzenlediği saldırıda üç gazetecinin öldüğünü bildirdi" dedi.
Haberde "israil savaş uçakları, Lübnan-Suriye sınırına sabah 03.30'da saldırı düzenledi." ifadelerine yer verildi.
Katledilen gazetecilerin Al-Manar TV kameramanı Wissam Qassem, Al-Mayadeen fotoğrafçıları ve teknisyenleri Ghassan Najjar ve Muhammad Reda olduğu belirtildi.
Saldırıda çok sayıda gazetecinin de yaralandığı açıklandı.
Siyonist rejim, Gazze ve Lübnan'da gazetecileri "gerçekleri gizlemek, haber ve bilgilerin bölgesel ve uluslararası kamuoyuna ulaşmasını engellemek amacıyla kasıtlı olarak" katlediyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Çin Devlet Başkanı ve ABD Başkanı, ikili ilişkileri ve küresel barış ve kalkınmayla ilgili önemli konuları görüşmeyi amaçlıyor.
Askerden Arındırılmış Bölge’de yürütülen arama çalışmaları sırasında meydana gelen patlamada 3 Güney Koreli subay yaralandı, 2 yaralı helikopterle hastaneye götürüldü.
Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna’nın Kiev ve Odessa bölgelerinde lojistik merkezler, depolar, liman altyapıları ve Ukrayna ordusuna yük taşıdığı belirtilen gemilere yönelik saldırılar düzenlendiğini açıkladı.
Petrol fiyatları, ABD ile İran arasında diplomatik temas kurulabileceği beklentisi ve Suudi Arabistan'ın petrol sevkiyatlarında kısmi toparlanma sinyallerinin etkisiyle haftanın ilk işlem gününde geriledi. Brent petrol 101,6 dolar, WTI ise 98,1 dolar seviyesine çekildi.