Ürdün'de Covid-19 vaka sayısı ilk defa 2 bin 648'e ulaştı
Ürdün Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, 2 bin 648 kişide daha Covid-19 tespit edilmesiyle ülkede şimdiye kadar görülen en yüksek günlük vaka sayısına ulaşıldığı belirtildi.
Açıklamada, virüs nedeniyle 29 kişinin daha hayatını kaybettiği belirtilirken, ülkede virüs kaynaklı can kaybının 443'e, vaka sayısının da 43 bin 620'ye yükseldiği, iyileşen hasta sayısının ise 7 bin 223'e ulaştığı kaydedildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bangladeş, gelecek yıl yapılacak seçimler öncesi ülkede istikrarsızlık yaratılmaya çalışıldığı yönündeki iddialar nedeniyle Hindistan'ın Dakka Yüksek Komiseri Pranay Verma'yı Dışişleri Bakanlığına çağırdı.
Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) lideri Nikos Hristodulidis ile görüştü.
Kolombiya'da bir grup genci taşıyan aracın uçuruma yuvarlandığı kazada, 16 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı.
Belarus, ABD’nin ülkeye uyguladığı yaptırımları kaldırmayı kabul etmesinin ardından, 123 siyasi mahkûmu serbest bıraktı.