Siyonist işgalciler Mescid-i Aksa baskınlarını sürdürüyor
Siyonist Yahudiler, sözde polislerin koruması altında Mescid-i Aksa'ya bir kez daha baskın düzenledi.
Yahudi gasıplar, Talmudik ritüellerini gerçekleştirmek için Mescid-i Aksa'nın güneybatısındaki El-Meğaribe (Fas) Kapısı'ndan Harem-i Şerif'e girdi.
Siyonist işgalciler, sözde polislerin koruması altında kışkırtıcı turlar ve Talmudik ayinler gerçekleştirdi.

Siyonist işgal rejimi sözde polisi, baskın süresince Yahudileri korumaya aldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İşgal yönetiminin Ramallah yakınlarında 1200 yeni yerleşim birimi inşa etme planı, Filistinli yetkililer tarafından Batı Şeria'da demografik ve coğrafi dayatmanın tehlikeli bir aşaması olarak değerlendirildi.
Siyonist rejim, el-Halil'e bağlı Dura, Tabaka ve El-Fevvar Mülteci Kampı'na düzenlediği baskınlarda 22 Filistinliyi esir aldı.
İngiltere'de Gazze'ye destek amacıyla cezaevlerinde açlık grevi yapan "Palestine Action" aktivistleriyle dayanışma eylemleri artarken, hükümetin sessizliği hem sokakta hem de hukuk cephesinde sert tepki topluyor.
Siyonist rejimin Gazze'de "sarı hat" çevresinde sürdürdüğü saldırılar ve kuşatma, ateşkesin fiilen işlemediğini bir kez daha ortaya koydu. Bölge halkı, artan bombardıman ve ateş altında doğuya doğru zorla göç ettirilme tehlikesiyle karşı karşıya.