38 eski hâkim ve savcı meslekten ihraç edildi
HSK 2. Dairesi, eski 38 hâkim ve savcıyı "futbolda şike soruşturması ve davasında" yer almaları nedeniyle meslekten çıkardı.
FETÖ kumpaslarından "futbolda şike soruşturması ve davasında" yer almaları nedeniyle daha önce meslekten ihraç edilen eski savcılar Mehmet Berk, Fikret Seçen, Hüseyin Kaplan, Cihan Kansız, Zekeriya Öz, eski hâkimler Mehmet Erdoğan, Mehmet Hamzaçebi, Mehmet Ekinci, İbrahim Balık, Birol Bilen, Murat Üründü, Mehmet Karababa, Hadi Çağdır, Gökmen Demircan, Nurullah Çınar, Dursun Ali Gündoğdu, Davut Bedir, Ömer Diken, Hikmet Şen, Menekşe Uyar, Muzaffer İren, Seyfettin Mermerci, Metin Özçelik, Bülent Kınay, Nalan Can, Eşref Aksu, Mustafa Boz, Hüsnü Çalmuk, Sedat Sami Haşıloğlu, Fatih Mehmet Uslu, Aytekin Ozanlı, Savaş Çelik, Mesut Özcan, Osman Kaya, Yakup Hakan Günay, Vedat Dalda, Resul Çakır ve Mehmet Uğurlu meslekten de çıkarıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Konya’nın Seydişehir ilçesinde düzenlenen kaçak silah operasyonunda 10 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken 4 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
Konya’da Ankara Caddesi ile Adana Çevreyolu’nun kesişim noktasında bulunan Marangozlar Köprülü Kavşağı’ndaki yenileme çalışmaları sürüyor.
Konya’da KOM ekiplerince şüpheli bir araçta yapılan aramada 100 ruhsatsız tabanca ile 100 şarjör ele geçirildi.
Konya Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Konya İl Müdürlüğü tarafından Ilgın Kaymakamlığı ve bağlı birimlerde kamusal alanların temizlik, bakım ve onarım faaliyetlerinde çalıştırılmak üzere 95 kişilik İşgücü Uyum Programı uygulanacak.