Afrin'de araç geçişi sırasında patlama: 2 kişi hayatını kaybetti

Afrin kent merkezinde bir aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada, araçta bulunan 2 kişi hayatını kaybetti.
Zeytindalı Harekâtı ile Türkiye'nin kontrolüne geçen Afrin'de, bu sabah saatlerinde silahlı bir gruba ait olduğu belirtilen bir aracın geçişi sırasında bir patlama meydana geldi.
Mahmudiye Mahallesinde meydana gelen patlamada, ilk belirlemelere göre araçta bulunan 2 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
Dün de Afrin'in Eşrefiye Mahallesi'deki okulun kapısında bir patlama meydana gelmiş, patlamada bir kişi ölmüş, birçok kişi de yaralanmıştı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Murat Günaydın'ın X'teki "Ben Eczacıyım ve mesleğim de alemlerin Rabbi olan Allah içindir." paylaşımı 10 milyon kez görüntülenirken binlerce kişi benzer paylaşımlarla akıma katılarak destek verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güney Kore Cumhurbaşkanı Lee Jae-myung ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.