Artvin'de sel felaketi: Bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi kayıp

Artvin'de dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak, sel ve heyelanlara neden oldu. Toprak kayması nedeniyle bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de kayboldu.
Yusufeli ilçesinde meydana gelen sel ve heyelanla ilgili açıklama yapan Artvin Valisi Yılmaz Duruk dün akşam meydana gelen sel felaketinde bir kişinin hayatını kaybettiğini 3 kişinin de kaybolduğunu belirtti.
Edinilen bilgilere göre, ilçedeki sağanak yağışın sele dönüşmesiyle bir otomobil sel sularına kapıldı. Çevrdeki vatandaşların yardımınya araçtan yaralı olarak çıkarılan sürücü, hastanede yapalın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Yapılan ihbar sonrası bölgeye AFAD ve UMKE ekipleri gönderildi. Ekipler, kaaynolduğu belirtilen 3 kişiyi arama çalışmasına devqam ediyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dışişleri Bakanlığı, Gazze’de ateşkesin sağlanması için başta BM Güvenlik Konseyi olmak üzere uluslararası toplumun sorumluluklarını yerine getirmesinin elzem olduğunu vurguladı.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde aşırı hız yapan sürücüyü uyardığı için, çocukların önünde bir babanın darp edilmesine ilişkin sürücü hakkında gözaltı kararı verildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, işgal rejiminin saldırısı dolayısıyla toplanan Katar'daki zirvede, işgalci rejimin güçlü bir tepki ve yaptırımla muhatap olmadan kısa vadede durmayacağını belirterek, "Artık bazı alanlarda kendi kendine yeter seviyeye ulaşmamız şarttır. Bunların başında caydırıcı bir savunma sanayi ve kalkınma geliyor." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı-Arap Ligi Olağanüstü Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Katar'ın başkenti Doha'ya ulaştı.Ö