Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'İdlib'den göç eden teröristler' tepkisi
MHP lideri Bahçeli, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun İdlib'den göç edeceklerin terörist olduğu yönündeki açıklamasına ilişkin, "Türkiye'deki teröristlerle dayanışma içerisinde olanın, çoluk çocuğu terörist ilan etmesi çok ayıp." dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da, Siyaset ve Liderlik Okulu'nun 15. Dönem Mezuniyet Töreni'nde yaptığı konuşmada, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İdlib'den göç edeceklerin terörist olduğu yönündeki açıklamaları hakkında Bahçeli, "Teröristlerin kimler olduğunu tanımakta zorluk çekiyor. Türkiye'deki teröristlerle dayanışma içerisinde olanın, oradaki baskılarla Türkiye'ye göç etmek mecburiyetinde kalan çoluk çocuğu terörist ilan etmesi çok ayıp bir şeydir. Kınıyorum kendisini." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile İzmir İl Emniyet Müdürü olarak görevlendirildi.
Geçtiğimiz günlerde Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde "hasta mahremiyeti" kapsamında hemcinsleri tarafından muayene edilmeyi talep eden kadın hastaya, "beyaz kod" uygulanmasına tepki gösteren aile, hasta mahremiyeti konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi.
Mersin Aile Platformu Başkanı Said Yılmaz, cinsel sapkın grupların bütün taarruzunu sosyal ve dijital ortamlarda gerçekleştirdiğine dikkat çekerek, cinsel sapkınlıkların dijital mecraların yanı sıra sinema, moda, sanat ve spor gibi alanlarda da yer aldığını belirtti.
İzmir’de 1 Eylül’de başlayan yeni av sezonuyla birlikte balık tezgâhlarında hareketlilik yaşanıyor. Sardalya ve hamsinin kilogramı yaklaşık 150 TL’den, palamut ise büyüklüğüne göre 100 ila 150 TL arasında satışa sunuluyor.