Bolu'da kamyonla otomobil çarpıştı: 3 ölü

Bolu'da, kamyon ile otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti.
Bolu-Mudurnu kara yolunda seyreden S.İ. idaresindeki 37 AL 808 odun yüklü kamyon, Gövem köyü mevkiinde, karşı yönden gelen 14 DF 792 plakalı otomobille çarpıştı.
Kazada, otomobilde bulunan 3 kişi hayatını kaybetti.
Kamyon sürücüsü S.İ. gözaltına alındı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aile kurumunu korumanın, aile değerlerini tüm yönleriyle muhafaza ederek gelecek nesillere güçlü bir miras bırakmanın kendilerinin en temel vazifesi olduğunu vurguladı.
Saraçhane'deki CHP mitinginde "Şeriat isteyenler, bir bir asılacaksınız" diyen kişinin 18 yaşından küçük bir genç olduğu ortaya çıktı.
Erzurum Köprüköy'de 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Leman dergisinde Hazreti Muhammed'e hakaret içerikli karikatürün yayımlanmasına ilişkin gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.