Bursa Valisi Küçük'ten patlamaya ilişkin açıklama

Bursa'nın Gürsu ilçesinde bir fabrikada meydana gelen patlama ve ardından yaşanan göçükle ilgili Veli İzzettin Küçük açıklamalarda bulundu.
Gürsu'da bir boya fabrikasında meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre, 5 kişinin hayatını kaybettiği, 15 kişinin de yaralandığı belirtildi.
Bursa Valisi İzzettin Küçük, fabrikadaki patlamada hayatını kaybedenlerin sayısının 5'e yükseldiğini açıkladı.
Vali Küçük, "10.30'da kazan dairesinde büyük bir patlama meydana geliyor. Gaz sıkışması olduğu belirtiliyor. Büyük bir patlamaydı, çevrede de hasar büyük. 4 ölü, 1'i ağır 5 yaralı var. Yaralıların durumu konusunda kesin bir bilgi veremeyeceğim. Enkazdan herhangi bir yaralı veya vefatın çıkmayacağını düşünüyoruz. Olay anında oradan geçen biri veya içeride bir müşteri var mı bilmiyoruz. O sebeple ekipler incelemeyi hızlı bir şekilde yapıyor. Enkazın temizliği bitmedi." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dışişleri Bakanlığı, Gazze’de ateşkesin sağlanması için başta BM Güvenlik Konseyi olmak üzere uluslararası toplumun sorumluluklarını yerine getirmesinin elzem olduğunu vurguladı.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde aşırı hız yapan sürücüyü uyardığı için, çocukların önünde bir babanın darp edilmesine ilişkin sürücü hakkında gözaltı kararı verildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, işgal rejiminin saldırısı dolayısıyla toplanan Katar'daki zirvede, işgalci rejimin güçlü bir tepki ve yaptırımla muhatap olmadan kısa vadede durmayacağını belirterek, "Artık bazı alanlarda kendi kendine yeter seviyeye ulaşmamız şarttır. Bunların başında caydırıcı bir savunma sanayi ve kalkınma geliyor." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı-Arap Ligi Olağanüstü Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Katar'ın başkenti Doha'ya ulaştı.Ö