Çeşitli suçlardan aranan 123 şahıs yakalandı

Gaziantep’te gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında çeşitli suçlardan aranan 123 şüpheli yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde asayiş uygulaması yapıldığı belirtildi.
Asayiş uygulamalarında, çeşitli suçlardan aranan 123 şüphelinin yakalandığı belirtilen açıklamada, şüphelilerin adliyeye sevk edildiği bildirildi.
Öte yandan, uyuşturucu satıcılarına ve hırsızlık şüphelilerine yönelik düzenlenen operasyonlarda ise 89 şüphelinin gözaltına alındığı ifade edildi.
Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilen şüphelilerden 13’ü tutuklandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kaymakamlar Kurası Töreni'nde yaptığı konuşmada, kaymakam adaylarına hitaben, "Bu iş dikkat ve rikkat ister. Samimiyet ve adanmışlık gerektirir. Bu işi dört duvar arasına hapsolup mesai saatleriyle sınırlı kalarak yerine getiremezsiniz." dedi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayımladığı 2025 ‘su yılı’ raporuna göre, Türkiye son yarım asrın en ciddi kuraklık dönemlerinden birini geçiriyor.
Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'de inşaatı devam eden Akkuyu Nükleer Santrali'ndeki ilk reaktörün gelecek yıl devreye alınmasının planlandığını söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'deki ateşkes anlaşmasına ilişkin, "Filistinli kardeşlerimizin istikbali için bu süreci sabırla, basiretle, dirayetle ve suhuletle yönetmeye gayret edeceğiz." dedi.