Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep saldırısında yaralananları ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'teki canlı bomba saldırısında yaralanan vatandaşları tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'teki temasları kapsamında eşi Emine Erdoğan ile birlikte, 20 Ağustos gecesi bir düğüne düzenlenen canlı bombalı saldırısında yaralanan vatandaşları, tedavi gördükleri hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
‘Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik Mitingi'nin hemen ardından eşi Emine Erdoğan ile birlikte 55 kişinin hayatını kaybettiği 94 kişinin de yaralandığı olayda yaralanan ve Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören yaralıları ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaralıların sağlık durumları hakkında İl Sağlık Müdürü Sadettin Yazı ve hastane yöneticilerinden bilgi aldı. Yaklaşık bir saat süren ziyarette, yaralılarla yakından ilgilenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaralı olan çocuklara da çeşitli oyuncaklar hediye etti.
Erdoğan, doktorlardan yaralıların son durumları ile ilgili bilgi aldıktan sonra Hastaneden çıkarak kentten ayrıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İstanbul'da yaş sebze ve meyve piyasasında fahiş fiyat uygulandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 40 dağıtıcı firma yöneticisinin tamamı tutuklandı. Soruşturmada, ürünlerin gerçek alış fiyatının yüksek gösterilmesi, arzın düşük gösterilmesi ve tedarik zincirinin gereksiz yere uzatılması gibi yöntemlerle fiyatların yukarı yönlü manipüle edildiği tespitine yer verildi.
Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile İzmir İl Emniyet Müdürü olarak görevlendirildi.
Geçtiğimiz günlerde Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde "hasta mahremiyeti" kapsamında hemcinsleri tarafından muayene edilmeyi talep eden kadın hastaya, "beyaz kod" uygulanmasına tepki gösteren aile, hasta mahremiyeti konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi.
Mersin Aile Platformu Başkanı Said Yılmaz, cinsel sapkın grupların bütün taarruzunu sosyal ve dijital ortamlarda gerçekleştirdiğine dikkat çekerek, cinsel sapkınlıkların dijital mecraların yanı sıra sinema, moda, sanat ve spor gibi alanlarda da yer aldığını belirtti.