Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Bir CHP'li ile görüşme' iddiasına yanıt
Bir CHP'li ile Külliye'de görüşme iddialarının yalan olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eğer yiğitsen Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, sen genel başkanlığını ortaya koyabiliyor musun?" diye seslendi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İl Başkanlığını ziyaret etti.
Ziyareti sırasında vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'de bulunmaktan büyük bir bahtiyarlık duyduğunu belirtti.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir CHP'liyle görüştüğü iddiaları ile CHP Genel Başkanının açıklamalarını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bak İzmir'den, milletvekili olduğun ilden sesleniyorum sana, eğer yiğitsen; ben Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, acaba sen Genel Başkanlığını ortaya koyabiliyor musun? İspat ettin ettin, etmediğin takdirde CHP'nin Genel Başkanlığı bu yalancıdan kurtulsun ve çek git. Ama yapamaz, bugüne kadar ben bunu çok söyledim, denedim, yapamaz. Hepsi birbirini bulmuş, o gazetenin köşe yazarı da, bu da aynı. Bu kadar iddialı söylüyorum. Bizim hayatımıza yalan girmedi, ama bunların hayatı yalan." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Fon soruşturması kapsamında Hedef Yatırım Bankası'nın İsviçre merkezli finans kuruluşu Swissquote Bank'a gerçekleştirmek istediği yaklaşık 2 milyar liralık işlem, karşılığında gösterilen 40,9 milyon doların hesaba henüz geçmediğinin belirlenmesi üzerine Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından durduruldu.
İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Gıda Çarşısı'nda kuruyemiş sektöründe yeni mahsullerin piyasaya çıkmasıyla birlikte satışlarda yoğunluk yaşanıyor. Kuruyemiş esnafı Arda Yiğit Akar, sektördeki satışlar, fiyatlar, tüketici tercihleri ve önümüzdeki döneme ilişkin beklentilerini anlattı.
Borsa İstanbul pay piyasasında manipülasyon yapıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında 15 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma, sermaye piyasalarındaki işlemler ile bazı şirket hisselerinde gerçekleştirilen hareketlere ilişkin incelemelerle genişletiliyor.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan MASAK raporunda, Pusula Holding yöneticilerinin İsviçre'deki hesaplara toplam 4 milyar 87 milyon lira transfer ettiği tespit edildi. Para hareketlerinin fon ödemelerinde temerrüde düşülmesinden önce gerçekleştiği belirlendi.