Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Coronavirus salgınının sona ermesi için dua etti
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Coronavirus salgınının sona ermesi ve hastaların şifa bulması için yatsı ezanının ardından Kocatepe Camii’nde dua etti.
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın, sala ve yatsı ezanının ardından Kocatepe Camii'nden yaptığı dua, Diyanet TV'den canlı yayınlandı, merkezi sistem aracılığıyla Ankara’daki diğer camilerin hoparlörlerinden de duyuruldu.
Erbaş, vatandaşların balkonlardan "âmin" diyerek eşlik ettikleri duasında, başta sağlık çalışanları olmak üzere bu süreçte görev alan tüm çalışanlara kolaylıklar dileyerek, hastaların da bir an evvel şifa bulması için niyazda bulundu.
Ayrıca Başkan Erbaş'ın çağrısı üzerine Türkiye’deki tüm camilerin hoparlörlerinden yatsı ezanının okunmasının ardından Coronavirus salgınının son bulması için 23 Mart'ta başlayan dua programına bugün de devam edildi, yatsı ezanı öncesi sala da verildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Gıda Çarşısı'nda kuruyemiş sektöründe yeni mahsullerin piyasaya çıkmasıyla birlikte satışlarda yoğunluk yaşanıyor. Kuruyemiş esnafı Arda Yiğit Akar, sektördeki satışlar, fiyatlar, tüketici tercihleri ve önümüzdeki döneme ilişkin beklentilerini anlattı.
Borsa İstanbul pay piyasasında manipülasyon yapıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında 15 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma, sermaye piyasalarındaki işlemler ile bazı şirket hisselerinde gerçekleştirilen hareketlere ilişkin incelemelerle genişletiliyor.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan MASAK raporunda, Pusula Holding yöneticilerinin İsviçre'deki hesaplara toplam 4 milyar 87 milyon lira transfer ettiği tespit edildi. Para hareketlerinin fon ödemelerinde temerrüde düşülmesinden önce gerçekleştiği belirlendi.
Malatya Peygamber Sevdalıları Derneği tarafından düzenlenen "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliği, çocukların ve ailelerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinlikte çocuklar, namazın önemine dikkat çeken sloganlar eşliğinde yürüyüş gerçekleştirdi.