Diyarbakır'da kaybolan 14 yaşındaki çocuk aranıyor
Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde dün hayvan otlatırken kaybolduğu belirtilen Yusuf Yılmaz için arama çalışması başlatıldı.
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde hayvanlarını otlatmak için dün sabah saatlerinden itibaren evinden çıkan 14 yaşındaki Yusuf Yılmaz’dan dünden bu yana haber alınamıyor. Kaybolduğu belirtilen Yılmaz için arama çalışması başlatıldı.
Alınan bilgiye göre, Çatakköprü Mahallesi'nde yaşayan Yılmaz, dün sabah saat 05.30 sıralarında iki kardeşi ile hayvanları otlatmak için evden çıktı.
Otlattıkları hayvanları bir araya getirmek için 3 ayrı noktaya dağılan kardeşlerden Başdeğirmen bölgesine giden Yusuf Yılmaz’dan bir daha haber alınamadı.
Yılmaz'dan haber alamayan yakınları durumu jandarmaya bildirdi.
İhbar üzerine bölgeye giden jandarma, UMKE, AFAD ve 112 Acil servis ekipleri gün boyunca kayıp Yusuf’u arıyor.
Ayrıca Batman Barajı'nda arama yapılması için Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden de dalgıç ekip gönderildiği öğrenildi.
Yılmaz'ın bulunması için ekiplerce başlatılan arama çalışması sürüyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Fon soruşturması kapsamında Hedef Yatırım Bankası'nın İsviçre merkezli finans kuruluşu Swissquote Bank'a gerçekleştirmek istediği yaklaşık 2 milyar liralık işlem, karşılığında gösterilen 40,9 milyon doların hesaba henüz geçmediğinin belirlenmesi üzerine Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından durduruldu.
İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Gıda Çarşısı'nda kuruyemiş sektöründe yeni mahsullerin piyasaya çıkmasıyla birlikte satışlarda yoğunluk yaşanıyor. Kuruyemiş esnafı Arda Yiğit Akar, sektördeki satışlar, fiyatlar, tüketici tercihleri ve önümüzdeki döneme ilişkin beklentilerini anlattı.
Borsa İstanbul pay piyasasında manipülasyon yapıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında 15 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma, sermaye piyasalarındaki işlemler ile bazı şirket hisselerinde gerçekleştirilen hareketlere ilişkin incelemelerle genişletiliyor.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan MASAK raporunda, Pusula Holding yöneticilerinin İsviçre'deki hesaplara toplam 4 milyar 87 milyon lira transfer ettiği tespit edildi. Para hareketlerinin fon ödemelerinde temerrüde düşülmesinden önce gerçekleştiği belirlendi.