Gaziantep'te kapkaç şüphelisi tutuklandı

Güvenlik kamerası kayıtlarından kimliği tespit edilerek düzenlenen operasyonla yakalanan kapkaç zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Şahinbey ilçesi Cengiz Topel ve Deniz mahallelerinde meydana gelen kapkaç yöntemiyle hırsızlık ihbarı üzerine çalışma başlatıldığı belirtildi.
Çalışma kapsamında çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonucu kimlikleri belirlenen bir şüphelinin düzenlenen operasyonla gözaltına alındığı bildirildi.
Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
Öte yandan, güvenlik kamerası kayıtlarındaki görüntülerde şüphelilerin kapkaç yaptıktan sonra kaçmaları yer alıyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dışişleri Bakanlığı, Gazze’de ateşkesin sağlanması için başta BM Güvenlik Konseyi olmak üzere uluslararası toplumun sorumluluklarını yerine getirmesinin elzem olduğunu vurguladı.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde aşırı hız yapan sürücüyü uyardığı için, çocukların önünde bir babanın darp edilmesine ilişkin sürücü hakkında gözaltı kararı verildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, işgal rejiminin saldırısı dolayısıyla toplanan Katar'daki zirvede, işgalci rejimin güçlü bir tepki ve yaptırımla muhatap olmadan kısa vadede durmayacağını belirterek, "Artık bazı alanlarda kendi kendine yeter seviyeye ulaşmamız şarttır. Bunların başında caydırıcı bir savunma sanayi ve kalkınma geliyor." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı-Arap Ligi Olağanüstü Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Katar'ın başkenti Doha'ya ulaştı.Ö