Hakurk'ta 2 PKK'li daha öldürüldü

Pençe Harekâtı kapsamında 2 PKK’linin daha öldürüldüğü belirtildi.
Milli Savunma Bakanlığı, Hakurk'ta devam eden PKK’linin daha öldürüldüğünü açıkladı.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Irak kuzeyindeki Hakurk bölgesinde başarılı şekilde devam eden Pençe Harekâtı kapsamında etkisiz hale getirilen son 2 PKK’lı terörist ile birlikte harekâtın başından beri etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 45 oldu." denildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aile kurumunu korumanın, aile değerlerini tüm yönleriyle muhafaza ederek gelecek nesillere güçlü bir miras bırakmanın kendilerinin en temel vazifesi olduğunu vurguladı.
Saraçhane'deki CHP mitinginde "Şeriat isteyenler, bir bir asılacaksınız" diyen kişinin 18 yaşından küçük bir genç olduğu ortaya çıktı.
Erzurum Köprüköy'de 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Leman dergisinde Hazreti Muhammed'e hakaret içerikli karikatürün yayımlanmasına ilişkin gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.