Hilvan’da sis ve buzlanma kazalara neden oldu:1 ölü 5 yaralı

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde akşam saatlerinde yollarda oluşan sis ve buzlanma sonucu meydana gelen kazalarda 1 kişi öldü, 2'si ağır 5 kişi de yaralandı.
Hilvan'da gün boyunca etkili olan kar yağışından sonra akşama doğru yollarda oluşan sis ve buzlanmadan etkilenen çok sayıda araç kaza geçirdi.
Siverek'ten gelip Şanlıurfa istikametine doğru giden 01 ZH 861 plakalı taksi, Göktepe mevkiinde yolda oluşan buzlanma ve sisten dolayı kontrolü kaybedip takla attı. Yaşanan kazada araç sürücüsü İzzet Candan (28) takla atan aracın içinden fırladıktan sonra aracın altında kaldığı belirtildi. Haber verilmesi üzerine Olay yerine gelen Ambulans ile Hilvan Devlet Hastanesine kaldırılan Candan (28) hayatını kaybederken araçta bulunan diğer üç kişiden Hasan C., Ercan C. ve ismi öğrenilemeyen bir kişinin ise hafif yaralandığı öğrenildi.
Yaşanan kazada hayatını kaybeden İzzet Candan'ın Gaziantep'te tedavi gören babasını alıp Siverek'e getirmekte olduğu belirtildi.
Meydana gelen diğer bir kaza ise Hilvan Üçüzler köyü karayolu kavşağı mevkiinde meydana geldi. Hilvan dolmuş durağında çalışan Halil Gül yönetimindeki dolmuş kaza geçirdi. Şanlıurfa'dan Hilvan'a yolcu taşıyan dolmuşun Üçüzler köyü kavşağında hareket halinde olan başka bir TIR'ın dolmuşa çarpması sonucu dolmuşta bulunan yolculardan iki kişinin ağır yaralandığı söylendi. Ağır yaralanan Fatih E. ve ismi öğrenilemeyen diğer bir yolcu ise Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.
öte yandan ilçenin değişik yerlerinde yollarda oluşan sis ve buzlanmadan dolayı çok sayıda aracın kaza geçirdiği öğrenildi. (Ramazan Şefkatlı-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Lübnan'daki Birleşmiş Milletler Geçici Görev Gücü (UNIFIL) kapsamındaki görev süresini 2 yıl uzatan Cumhurbaşkanlığı tezkeresi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 Kasım Millî Ağaçlandırma Günü’ne yaklaşırken bir "Yeşil Vatan Seferberliği" başlatacaklarını duyurdu.
Konya’da 21 Ekim gecesi Orionid meteor yağmuru gözlemlenecek. Halley Kuyruklu Yıldızı’nın bıraktığı toz ve parçacıkların dünya atmosferine girmesiyle oluşan meteor yağmuru, yeni ay evresinin karanlık ortamıyla birlikte net şekilde izlenecek.
İstanbul Kadıköy'de 14 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi'nin öldürülmesine ilişkin davada "suça sürüklenen çocuk" halindeki iki sanık, 24'er yıl hapis cezasına çarptırıldı.