İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti
Diyarbakır'da bir inşaatın 8'inci katından düşerek ağır yaralanan işçi, olay yerinde hayatını kaybetti.
Olay, dün akşama doğru merkez Yenişehir ilçesi 450 Evler Mahallesi'nde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, yapımı devam eden 8 katlı bir inşaatın 5'inci katında çalışan kalıp ustası M. E. (34), düşüp hayatını kaybetti.
İşçilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi.
Hayatını kaybeden E, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Otopsinin ardından evli ve 2 çocuk babası olan M.E, Eğil ilçesine bağlı Dere Mahallesi'nde toprağa verildi.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İstanbul'da yaş sebze ve meyve piyasasında fahiş fiyat uygulandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 40 dağıtıcı firma yöneticisinin tamamı tutuklandı. Soruşturmada, ürünlerin gerçek alış fiyatının yüksek gösterilmesi, arzın düşük gösterilmesi ve tedarik zincirinin gereksiz yere uzatılması gibi yöntemlerle fiyatların yukarı yönlü manipüle edildiği tespitine yer verildi.
Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile İzmir İl Emniyet Müdürü olarak görevlendirildi.
Geçtiğimiz günlerde Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde "hasta mahremiyeti" kapsamında hemcinsleri tarafından muayene edilmeyi talep eden kadın hastaya, "beyaz kod" uygulanmasına tepki gösteren aile, hasta mahremiyeti konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi.
Mersin Aile Platformu Başkanı Said Yılmaz, cinsel sapkın grupların bütün taarruzunu sosyal ve dijital ortamlarda gerçekleştirdiğine dikkat çekerek, cinsel sapkınlıkların dijital mecraların yanı sıra sinema, moda, sanat ve spor gibi alanlarda da yer aldığını belirtti.