Irak'ın kuzeyinde Zap bölgesine hava harekâtı düzenlendi
Millî Savunma Bakanlığı Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine düzenlenen hava harekâtında 4 PKK'linin öldürüldüğünü açıkladı.
MSB'nin resmi twitter hesabından yapılan paylaşımda şu bilgilere yer verildi:
"Kararlılıkla sürdürdüğümüz operasyonlarımız neticesinde, Irak kuzeyi Zap bölgesinde tespit edilen 4 PKK'lı terörist icra edilen hava harekâtıyla etkisiz hale getirildi.
En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek." (İLKHA)
Kararlılıkla sürdürdüğümüz operasyonlarımız neticesinde, Irak kuzeyi Zap bölgesinde tespit edilen 4 PKK'lı terörist icra edilen hava harekâtıyla etkisiz hale getirildi.
— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) August 2, 2020
En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek.#MSB #TSK pic.twitter.com/1UxYLs7jMS
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İstanbul'da yaş sebze ve meyve piyasasında fahiş fiyat uygulandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 40 dağıtıcı firma yöneticisinin tamamı tutuklandı. Soruşturmada, ürünlerin gerçek alış fiyatının yüksek gösterilmesi, arzın düşük gösterilmesi ve tedarik zincirinin gereksiz yere uzatılması gibi yöntemlerle fiyatların yukarı yönlü manipüle edildiği tespitine yer verildi.
Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile İzmir İl Emniyet Müdürü olarak görevlendirildi.
Geçtiğimiz günlerde Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde "hasta mahremiyeti" kapsamında hemcinsleri tarafından muayene edilmeyi talep eden kadın hastaya, "beyaz kod" uygulanmasına tepki gösteren aile, hasta mahremiyeti konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi.
Mersin Aile Platformu Başkanı Said Yılmaz, cinsel sapkın grupların bütün taarruzunu sosyal ve dijital ortamlarda gerçekleştirdiğine dikkat çekerek, cinsel sapkınlıkların dijital mecraların yanı sıra sinema, moda, sanat ve spor gibi alanlarda da yer aldığını belirtti.