Kamyon restorana daldı: 3 ölü
Adıyaman’ın Kahta ilçesinde freni patlayan kamyonun bir restoranın mescidine dalması sonucu kamyondaki 3 kişi hayatını kaybederken 2 kişi yaralandı. Kaza sırasında mescitte kimsenin olmaması olası faciayı önledi.
Kahta'da freni patlayan bir kamyon restoranın mescidine daldı. Olayda kamyondaki 3 kişi hayatını kaybederken kaza sırasında mescitte kimsenin olmaması olası faciayı önledi.
Edinilen bilgiye göre, Kahta ilçesi Baraj yolunda Nusret Çevik (50) idaresindeki 63 K 4104 plakalı kamyonun freni patladı.
Freni patlayan kamyon yokuş aşağıya hızla ilerleyerek yol kenarında bulunan bir iş restoranın mescit bölümüne daldı.
Yaşanan feci kazada kamyonda bulunan Engin P. (13), Yunus Acıyan (20), Bünyamin Acıyan ve Vatan Polat, bulundukları yerde sıkıştı.
Kaza sonrası olay yerine çok sayıda 112 acil sağlık ekibi, AFAD, itfaiye, UMKE ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı yaklaşık 1 saatlik çalışma neticesinde kazada yaralanan 4 kişi sıkıştıkları yerden güçlükle çıkarıldı.
Kazada kamyon sürücüsü Nusret Çevik, Vatan Polat ve Bünyamin Acıyan olay yerinde hayatını kaybederken Engin P. ve Yunus Acıyan yaralandı. Yaralılar olay yerinde bulunan sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Kahta İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. (Ömer Faruk Aydın-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Mart ayı, işgalci siyonistlerin Gazze'de ateşkesi bozarak başlattığı ve binin üzerinde şehide yol açan şiddetli saldırılarla, Ramazan'ın başlangıcı ve Türkmenistan'dan gelen doğal gazın Türkiye'ye ulaşması gibi gelişmelere sahne oldu. İç politikada ise HÜDA PAR'ın eğitim eleştirileri ve Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanması öne çıktı.
HÜDA PAR Aile Başkanlığı tarafından Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde düzenlenen "Son Kale Aile" konulu konferans, yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 21 Aralık 1963’te yaşanan "Kanlı Noel" olaylarına ilişkin bir açıklama yayımladı.
TBMM Genel Kurulu'nda, Libya'ya asker gönderilmesi için verilen iznin süresinin 2 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi görüşülecek, kamuoyunda "11. Yargı Paketi" olarak bilinen Türk Ceza Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ele alınacak.