Malatya’da balık avlarken suya düşen iki çocuk hayatını kaybetti
Malatya'nın Darende ilçesinde Tohma Çayı’nda balık avlarken düşerek suya kapılan iki çocuk boğuldu.
Olay, saat: 15.30 sıralarında Darende ilçesi Yeşiltaş Mahallesinde (köyü) meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 çocuk Tohma Çayı’na balık avlamaya gitti. Çocuklardan Hakkı Aslan (9) balık tuttuğu esnada düşerek akıntıya kapıldı.
Kapılan arkadaşını kurtarmaya çalışan İbrahim Gülmez de (11) akıntıya kapılarak gözden kayboldu.
Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye su altı dalgıçları bölge halkıyla yaptığı çalışmada, İbrahim Gülmez’in cenazesini Hisarkale, Hakkı Aslan’ın cenazesini ise Ilıca mevkiinde buldu.
Gülmez ile Aslan'ın cenazeleri, sağlık ekipleri tarafından Malatya Adli Tıp Kurumuna kaldırldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İstanbul'da yaş sebze ve meyve piyasasında fahiş fiyat uygulandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 40 dağıtıcı firma yöneticisinin tamamı tutuklandı. Soruşturmada, ürünlerin gerçek alış fiyatının yüksek gösterilmesi, arzın düşük gösterilmesi ve tedarik zincirinin gereksiz yere uzatılması gibi yöntemlerle fiyatların yukarı yönlü manipüle edildiği tespitine yer verildi.
Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile İzmir İl Emniyet Müdürü olarak görevlendirildi.
Geçtiğimiz günlerde Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde "hasta mahremiyeti" kapsamında hemcinsleri tarafından muayene edilmeyi talep eden kadın hastaya, "beyaz kod" uygulanmasına tepki gösteren aile, hasta mahremiyeti konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi.
Mersin Aile Platformu Başkanı Said Yılmaz, cinsel sapkın grupların bütün taarruzunu sosyal ve dijital ortamlarda gerçekleştirdiğine dikkat çekerek, cinsel sapkınlıkların dijital mecraların yanı sıra sinema, moda, sanat ve spor gibi alanlarda da yer aldığını belirtti.