Mardin’de Suriye uyruklu bir kişinin sokakta bıçakla öldürülmüş halde bulunmasıyla ilgili bir kadın tutuklandı.
Mardin Merkez Artuklu ilçesi Yeniyol Mahallesi’nde Suriye uyruklu bir kişinin kanlar içinde gören vatandaşlar, durumu polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirmiş, olay yerine gelen ekiplerce yapılan incelemede öldüğü belirlenen kişinin 35 yaşında Suriye uyruklu Ahmet Şeyho olduğu tespit etmişti.
Şeyho'nun cesedi, otopsi işlemleri için Mardin Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, soruşturma neticesinde cinayet zanlısı bir kadın tutuklandı.
Mardin Emniyet Müdürlüğünün olaya ilişkin yaptığı açıklamaya göre, Mardin Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın aydınlatılması ve şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı.
Ekiplerce cinayet şüphelisi olduğu değerlendirilen kadının evinde yapılan aramada, suçta kullanıldığı tespit edilen üzeri kanlı bıçak bulundu.
Gözaltına alınan ve işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, "kasten adam öldürmek" suçundan tutuklandı. (M. Salih Keskin – İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Konya’nın Meram ilçesine bağlı Kızılören Mahallesi’nde yüzyıllardır sürdürülen “Mağaradan Peynir Çıkarma” geleneği bu yıl da yoğun katılımla gerçekleşti.
Gaziantep'teki "Namaz Çalıştayı"nda konuşan Prof. Dr. Şemsettin Dursun, "Evde ailecek cemaatle namaz kılmaya özen gösterelim. Namaz merkezli bir hayatı inşa ederek vaktimizi namazla disipline edelim." dedi.
Gaziantep'teki "Namaz Çalıştayı"nda konuşan Akademisyen Dr. İbrahim Dağılma, "Gece ibadeti Allah'a yakınlık, günahlara kefaret olup insanı bedeni hastalıklardan korur ve günahlardan uzaklaştırır." dedi.
Gaziantep'teki "Namaz Çalıştayı"nda konuşan Dr. Hüseyin Dursun, "Namaz kötülüklerden alıkoyar. Karakterleri inşa eder. Ahlaki dayanıklığını güçlendirir ve toplumsal sorumluluk duygusunu pekiştirir." dedi.