Odun toplamaya gidenlere ateş açıldı: Bir kişi hayatını kaybetti
Bitlis'te dün akşam saatlerinde odun toplamaya giden 8 kişilik gruba açılan ateş sonucu, bir kişi hayatını kaybetti.
Bitlis'te dün akşam saatlerinde odun toplamaya giden 8 kişilik gruba kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateş açıldı. Olayda bir kişi hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre olay dün saat 18.30 sıralarında Ölek köyü yakınlarındaki Sehi Ormanları bölgesinde meydana geldi. 8 kişilik bir grubun odun topladığı bölgede açılan ateş sonucu Üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Davut Coşkun, kurşunların isabet etmesi sonuncunda ağır yaralandı.
Yakınları tarafından Bitlis Devlet Hastanesine kaldırılan 23 yaşındaki Coşkun, yapılan tüm müdahalelerle rağmen kurtarılamadı.
Olayla ilgili olarak Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılırken, hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Davut Coşkun’un cenazesi gece saatlerinde yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.
Cenaze aile tarafından Tatvan’ın Çağlayan Mahallesi'ndeki mezarlıkta defnedildi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Malatya Peygamber Sevdalıları Derneği tarafından düzenlenen "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliği, çocukların ve ailelerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinlikte çocuklar, namazın önemine dikkat çeken sloganlar eşliğinde yürüyüş gerçekleştirdi.
İstanbul'da yaş sebze ve meyve piyasasında fahiş fiyat uygulandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 40 dağıtıcı firma yöneticisinin tamamı tutuklandı. Soruşturmada, ürünlerin gerçek alış fiyatının yüksek gösterilmesi, arzın düşük gösterilmesi ve tedarik zincirinin gereksiz yere uzatılması gibi yöntemlerle fiyatların yukarı yönlü manipüle edildiği tespitine yer verildi.
Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile İzmir İl Emniyet Müdürü olarak görevlendirildi.
Geçtiğimiz günlerde Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde "hasta mahremiyeti" kapsamında hemcinsleri tarafından muayene edilmeyi talep eden kadın hastaya, "beyaz kod" uygulanmasına tepki gösteren aile, hasta mahremiyeti konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi.