Şiddetli yağış seralara zarar verdi

Mersin'de akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağış, bazı seralara zarar verdi.
Mersin'in Tarsus ilçesinde dün akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağış ve fırtına, bazı seraların zarar görmesine neden oldu.
Şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle bazı seralar devrildi. Vatandaşlar seraları korumak için tedbir almaya çalıştı.
Yağışın kısa sürmesi, zararın büyümesini engelledi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bursa'nın Kestel ilçesinde, ormanlık alanda yangın çıktı.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Kayseri’de düzenlediği basın toplantısında yeni anayasa çalışmalarına ilişkin, “Milletin taleplerini, beklentilerini karşılayacak bir anayasayı bu millete kazandıralım istiyoruz.” dedi.
AFAD, "Konteyner talep etmeyen ve kendi imkanlarıyla barınmak isteyen afetzede vatandaşlarımıza hane başına 162 bin TL; konteyner talep eden vatandaşlarımıza hane başına 72 bin TL nakdi yardım yapılacaktır." açıklamasını yaptı.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı.