Sivil havacılık eğitimleri başlıyor

Türk Sivil Havacılık Akademisi, Aralık ayında yeni dönemdeki eğitimlerine başlıyor.
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından 2018 yılında hizmete açılan ve bir yıldır havacılık eğitimleri, sınavları ve çalıştaylarına ev sahipliği yapan Türk Sivil Havacılık Akademisi(TSHA) yeni dönem eğitimlerine Aralık 2019 itibariyle başlıyor.
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bir yıllık süreçte tesisleşme ve organizasyonel yapılanmasını da tamamlayan Akademide havacılık emniyeti ve güvenliği başta olmak üzere sivil havacılık sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda alanında uzman eğitmenler tarafından birçok alanda uluslararası standartlarda eğitimler verilecek.
Bu kapsamda; 2019 yılı Aralık ayı kurs takvimi, söz konusu eğitimlere kurum/kuruluşdan katılması planlanan personelin Genel Müdürlüğe başvuruda bulunması gerekiyor.
TSHA Aralık 2019 eğitim programı, eğitim içerikleri, açıklamalar ve eğitimlere ilişkin ödeme bilgileri ile eğitimlere katılım sağlaması düşünülen personelin belirtilen açıklamalar doğrultusunda başvuru yapmaları gerekiyor.
Kontenjan sınırı bulunan ve başvuru sırasına göre katılımcıların belirleneceği eğitimlerle ilgili olarak sektör kuruluşları ve ilgili diğer tüm kurum/kuruluşlar tarafından personellerine gerekli duyurunun yapılması önem arz ediyor.
TSHA ile ilgili detaylı bilgi almak ve eğitimlerle ilgili diğer sorular için [email protected] adresinden iletişime geçilebilir. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dışişleri Bakanlığı, Gazze’de ateşkesin sağlanması için başta BM Güvenlik Konseyi olmak üzere uluslararası toplumun sorumluluklarını yerine getirmesinin elzem olduğunu vurguladı.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde aşırı hız yapan sürücüyü uyardığı için, çocukların önünde bir babanın darp edilmesine ilişkin sürücü hakkında gözaltı kararı verildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, işgal rejiminin saldırısı dolayısıyla toplanan Katar'daki zirvede, işgalci rejimin güçlü bir tepki ve yaptırımla muhatap olmadan kısa vadede durmayacağını belirterek, "Artık bazı alanlarda kendi kendine yeter seviyeye ulaşmamız şarttır. Bunların başında caydırıcı bir savunma sanayi ve kalkınma geliyor." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı-Arap Ligi Olağanüstü Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Katar'ın başkenti Doha'ya ulaştı.Ö