Uludağ’da kar yağışı etkili oluyor

Bursa Uludağ’da etkili olan tipi şeklindeki kar yağışı, sürücülere zor anlar yaşatıyor. Sis ve yoğun kar sebebiyle, Uludağ Milli Parklar girişinden itibaren zincirsiz araç girişi yasaklandı.
Bursa Uludağ’da kar yağışı etkisini gösterdi.
Yağış nedeniyle özellikle hazırlıksız çıkan sürücüler, ilerlemekte zorluk yaşadı.
Kirazlıyayla’da kar kalınlığı 45 santimetreye ulaşırken, hava sıcaklığı -8°C olarak ölçüldü.
Karayolları ekipleri ise kar küreme araçlarıyla yol temizleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Yetkililer sürücülerin, zor şartlara karşı dikkatli olmaları ve zincirsiz giriş yapmamaları gerektiğini belirtiyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Sakarya'da, Kuzey Marmara Otoyolu'nda 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1'i çocuk 5 kişi yaralandı.
İşgal rejimi askerlerinin uluslararası sularda gerçekleştirdiği saldırıda şehit edilen Mavi Marmara Gemisi şehitleri, 15'inci yılında Ağrı'da düzenlenen basın açıklamasıyla anıldı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Sivas'ın batısı, Kayseri'nin doğusu, Tokat, Kastamonu, Çankırı, Çorum ve Yozgat çevrelerinde yarın yerel sağanak beklendiği uyarısı yaptı.
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, personel servisi ile otomobilin çarpıştığı kazada 16 kişi yaralandı.