Üzerine duvar yıkılan kadın yaralandı
Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçesinde inşaat halindeki bir evin duvarının çökmesi sonucu bir kadın yaralandı.
Olay, Uğurlu Kırsal Mahallesi'nde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, inşaat halindeki bir evin duvarı çökmesi sonucu Necmiye A, göçük altında kaldı.
Göçük altında kalan kadın, çevredekilerin yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı.
Yaralı kadın, olay yerine çağrılan 112 acil sağlık ekiplerince Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan MASAK raporunda, Pusula Holding yöneticilerinin İsviçre'deki hesaplara toplam 4 milyar 87 milyon lira transfer ettiği tespit edildi. Para hareketlerinin fon ödemelerinde temerrüde düşülmesinden önce gerçekleştiği belirlendi.
Malatya Peygamber Sevdalıları Derneği tarafından düzenlenen "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliği, çocukların ve ailelerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinlikte çocuklar, namazın önemine dikkat çeken sloganlar eşliğinde yürüyüş gerçekleştirdi.
İstanbul'da yaş sebze ve meyve piyasasında fahiş fiyat uygulandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 40 dağıtıcı firma yöneticisinin tamamı tutuklandı. Soruşturmada, ürünlerin gerçek alış fiyatının yüksek gösterilmesi, arzın düşük gösterilmesi ve tedarik zincirinin gereksiz yere uzatılması gibi yöntemlerle fiyatların yukarı yönlü manipüle edildiği tespitine yer verildi.
Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile İzmir İl Emniyet Müdürü olarak görevlendirildi.