Zabıtadan işyeri denetimleri
Bitlis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İl Tarım Müdürlüğünde görevli gıda mühendisleriyle birlikte işyerlerini denetledi.
Bitlis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, İl Tarım Müdürlüğünde görevli gıda mühendislerle birlikte yaptığı denetimlerde, İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı, Hafta Tatili Ruhsatı, ilgili oda tarafından onaylanmış Fiyat Tarifesi, işyerinin genel temizliği, işyeri çalışanlarının Hijyen Eğitim Sertifikası ve satılan ürünlerin etiketleri kontrol edildi.
Eksik belgesi olan firmalara süre verilerek, eksikliklerini gidermeleri istendi. Bitlis Belediyesi Zabıta Müdürü Oktay Güzelkaya, işyeri denetim amaçlarının ceza yazmak olmadığını, asıl amaçlarının işyerlerinin uygun şartlarda çalışarak eksikliklerin giderilmesi olduğunu belirtti. (Şükrü Tontaş -İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Malatya'da Regaib Kandili dolayısıyla düzenlenen programda konuşan Battalgazi Müftüsü Dr. Hüseyin Vuruşkan, bu mübarek gecenin insanı Allah'ın rızasına uygun bir hayat yaşamaya davet ettiğini vurguladı.
Haziran ayı, işgalci rejimin başkent Tahran'a yönelik saldırılarıyla başlayan ve İran'ın misillemeleriyle devam eden, 12 gün süren doğrudan bir savaşa sahne oldu. Bu büyük ölçekli çatışmanın yanı sıra, Gazze'de ABD ve işgal tarafından kurulan yardım dağıtım merkezlerinde yaşanan katliamlar, ay boyunca devam eden insani felaketin boyutlarını gözler önüne serdi.
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, ‘Uyuşturucu madde temin etme’, ‘Uyuşturucu kullanımını kolaylaştırmak’ suçlarından jandarma ekiplerince gözaltına alındı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kurulan Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun görev süresinin 31 Aralık 2025 tarihinden geçerli olmak üzere iki ay uzatılmasına oy birliğiyle karar verildi.