Doğal gaz abone bağlantı bedeli belli oldu

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun, 1 Ocak tarihinden itibaren geçerli olacak konuya ilişkin kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Buna göre, dağıtım şirketlerinin 2021'de uygulayacağı abone bağlantı bedeli 749, kombi için geçerli güvence bedeli 620 ve ön ödemeli sayaç değişim bedeli 306 lira olarak belirlendi.
Konutlardaki doğal gaz sobası için geçerli güvence bedeli 551 ve ön ödemeli sayaç değişim bedeli de 306 lira olarak açıklandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ankara’da 2025 hac döneminin ilk kafilesini dualarla uğurladı.
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile ortak çalışma alanlarına yönelik istişare toplantısında bir araya geldi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından İstanbul'da "Direniş Önderi Hazreti Muhammed" temasıyla gerçekleştirilen Mevlid-i Nebi etkinliğine katılan vatandaşlar, Gazze direnişine destek çağrısında bulundu.
Peygamber Sevdalıları Vakfı’nın İstanbul, Van ve Adana'daki Mevlid-i Nebi etkinliğinde okunan Mevlid mesajında Hazreti Muhammed’in direniş, kardeşlik ve vahdet öncüsü olduğuna işaret edilerek, “Müslüman coğrafyalara dayatılan, vicdan ve insafı rafa kaldıran, amansız ve orantısız bir savaşın karşılığı ancak kutlu bir direniştir” ifadesi vurgulandı.