Halk otobüsünün çarptığı kişi hayatını kaybetti

Gaziantep'te yolun karşısına geçmek isterken özel halk otobüsünün çarptığı kişi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Şehitkamil ilçesinde yolun karşısına geçmek isterken özel halk otobüsünün çarptığı Hacı Deveci, 5 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, 19 Ağustos günü ilçenin Karşıyaka Mahallesi Tekel Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yolun karşısına geçmeyen çalışan Hacı Deveci'ye (39) sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen özel halk otobüsü çarptı.
Çarpmanın etkisiyle yere düşen ve ağır yaralanan Deveci, haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Deveci, 5 gündür tedavi gördüğü hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Deveci'nin cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.
Öte yandan, kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Hacı Deveci'nin kaldırımdan indiği ve manevra yapan özel halk otobüsünün çarptığı an yer alıyor. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işgalci başbakan Binyamin Netanyahu'nun Kudüs'ü hedef alan açıklamalarına ilişkin, "Şimdi birileri çıkıyor güya bize laf atıyor, tarih dersi vermeye çalışıyor. Oysa biz, bize sataşanların daha iki, üç nesil önce geldiği topraklarda yüzyıllar boyunca hüküm sürdük, tüm cihana nizam verdik, adaletin kılıcı olduk." dedi.
Konya İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen geniş çaplı denetimlerde, çalıntı motosikletler ele geçirilirken çok sayıda araca da işlem yapıldı.
Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla okul çevrelerinde, parklarda ve kantinlerde geniş kapsamlı denetimler gerçekleştirdi. Eğitim dönemi boyunca denetimlerin aralıksız süreceği bildirildi.
Dışişleri Bakanlığı, Gazze’de ateşkesin sağlanması için başta BM Güvenlik Konseyi olmak üzere uluslararası toplumun sorumluluklarını yerine getirmesinin elzem olduğunu vurguladı.