Seyir halindeki şehir içi minibüsü alev aldı

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde seyir halindeki şehir içi yolcu minibüsü yanarak kül oldu.
Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesi Barış Mahallesi'nde seyir halinde ve içerisinde yolcu bulunan bir şehir içi minibüsü, belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Çıkan yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmazken, minibüs küle döndü.
Edinilen bilgilere göre, Kayapınar ilçesi Şanlıurfa yolu üzerinde seyreden 21 M 0111 plakalı şehir içi yolcu minibüsünün motor kısmında bilinmeyen bir nedenden dolayı duman çıktı. Durumu fark eden araç şoförü, motor kısmının alev aldığını gördü. Minibüste bulunan yolcular da neye uğradıklarını şaşırarak minibüsten hemen indiler.
Şoför, araç içerisindeki yolcuları araçtan çıkartıp itfaiye ve polis ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürürken, polis ekipleri de güvenlik önlemleri aldı.
Olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmazken, yangının söndürülmesiyle aracın küle döndüğü görüldü.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Ahmet Uçar – İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Milli Savunma Bakanlığı, 2022'de girdiği çatışma sonucu hayatını kaybeden bir askerin naaşını arama faaliyetleri kapsamında 19 askerin bir mağarada metan gazından etkilendiğini, 5'inin tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini bildirdi.
İletişim Başkanlığı, yılbaşından itibaren çıkan yangınların yüzde 25’inin sadece son 10 günde meydana geldiğine dikkat çekti.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ""Bütün siyasi varlığımızla Cumhurbaşkanımıza dönük hadsiz bir dil kullananların karşısında duracağımızdan ve bunlara hadlerini hatırlatacağımızdan kimse kuşku duymasın." dedi.
Batman'da akraba iki aile arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Olay sonrası mahallede geniş güvenlik önlemleri alındı.