IHO-EBRAR'dan Engelliler Günü'nde anlamlı hediye

Uluslararası yardım kuruluşu IHO-EBRAR, 3 Aralık Engelliler Günü'nde engelli vatandaşa akülü sandalye hediye etti.
Merkezi Hollanda'da bulunan Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO-EBRAR Engelliler Günü dolayısıyla İstanbul'da cam kemiği hastası Emine Öner'e akülü sandalye hediye etti.
Daha önce birçok kuruma akülü sandalye başvurusunda bulunduklarını belirten aile IHO-EBRAR yetkililerine ve hayırseverlere teşekkür etti.
Akülü sandalyeyi hediye eden IHO-EBRAR'a teşekkür eden Emine Öner, "Bu hayra vesile olanlardan Allah razı olsun. Her zaman duacı olacağım. Akülü sandalye için her yere başvurdum, alamamıştım. Sandalyeyi almak çok güzel bir duygu." dedi.
Baba Mehmet Selim Öner ise kızının cam kemiği hastası olması nedeniyle vücudundaki kemiklerinin kırıldığını belirtti.
Öner, "Yıllarca ızdırabını çektik. Bu da bir imtihandır. Allah bizi bu şekilde imtihan ediyor. Hayırseverleri de bu şekilde imtihan ediyor." şeklinde konuştu.
IHO-EBRAR Türkiye Temcisilcisi Sabahattin Ugar, Emine Öner'in talebi üzerine hayırseverlerin katkısıyla kendisine akülü sandalye teslim ettiklerini söyledi.
Ugar, hayırseverlerin katkısıyla daha çok kişiye yardım ulaştırmaya devam edeceklerini kaydetti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siirt Merkez Veysel Karani Mahallesinde, yerleşim yerinden uzak ve yokuş aşağı dik bir yamaca yapılan okul, veli ve öğrencileri canından bezdirdi.
Umut Kervanı Batman'da, Mevlid Kandili dolayısıyla kentteki 750 yetim, ihtiyaç sahibi ve depremzede aileye gıda yardımında bulunarak yüzlerini güldürdü.
Yıllarını zanaatına adamış olan Adıyamanlı Kaynak Ustası Abuzer Biçer, mesleğini 45 yıldır yaptığını ancak bugünkü kadar unutulmaya yüz tutmuş bir meslek olmadığını söyledi.
Elazığ’da sonbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte cevizli sucuk (orcik) üretimi başladı.