Cumhurbaşkanı Erdoğan Kuveyt Emiri es-Sabah ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuveyt Emiri Şeyh Nevvaf el-Ahmed el-Cabir es-Sabah ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Görüşmede, siyonist işgalci rejimin Mescid-i Aksa'ya ve Filistinlilere yönelik saldırıları ele alındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, siyonist işgalci rejimin Kudüs, Mescid-i Aksa ve Filistinlilere yönelik alçakça saldırılarının durdurulması, uluslararası camianın bu saldırılara güçlü ve caydırıcı bir tepki vermesi ve Filistin'e destek olunması için Türkiye ve Kuveyt'in birlikte çalışmasının önemli olduğunu ifade etti.
Gazze'den siyonist işgali altındaki Filistin'e ilk füzeler fırlatıldı
HAMAS Kudüs'ün batısına füze fırlattı, işgalcilerin sözde milletvekilleri sığınağa kaçtı
Siyonist işgal rejiminden Gazze'ye hava saldırısı: 9 şehid
Dışişlerinden siyonist işgalci rejimin saldırılarına tepki
TBMM Başkanı Şentop'tan "suskunluğa" tepki: BM ve tüm dünya yine sessiz
Siyonist işgalci rejimin Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırıları sürüyor
Çavuşoğlu ile Zarif "siyonist işgalci rejimin" saldırılarını görüştü
Gazze'ye yönelik hava saldırısında aralarında 9 çocuğun da olduğu 27 şehid
Gazze'den siyonist işgali altındaki topraklara 150 roket atıldı
Siyonist işgalciler teravih namazının ardından Filistinlilere saldırdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ürdün Kralı 2. Abdullah ile telefonda görüştü (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Irak’ın Diyala vilayetindeki Khanaqin bölgesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
ABD'nin İran'a karşı yürüttüğü savaşta yüksek miktarda mühimmat kullanması, Washington'ın Çin ve Rusya'ya karşı askeri caydırıcılığı konusunda yeni soru işaretleri doğurdu. ABD'li yetkililere göre özellikle Patriot ve THAAD hava savunma önleyicilerindeki azalma, olası bir Tayvan krizinde ABD'nin hareket alanını daraltabilir.
ABD yönetimi, İran'a yönelik ekonomik baskıyı artırırken Mısır'ın Bank Misr bankasının Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki birimlerini hedef aldı. Washington, bankanın İran'la bağlantılı gölge bankacılık ağlarıyla ilişkili şirketler adına yaklaşık 1,8 milyar dolarlık işlem gerçekleştirdiğini öne sürerek BAE'deki birimlerin ABD finans sistemine erişiminin kesilmesini önerdi.
Çin'de Devlet Başkanı Şi Cinping'in yıllardır sürdürdüğü yolsuzlukla mücadele ve ordu içindeki tasfiye süreci, ülkenin en üst askeri kademesine uzandı. Merkezi Askeri Komisyonun iki önemli ismi Çang Yoşia ve Liu Çınli görevlerinden alınırken, komisyonun aktif üye sayısı Şi Cinping dahil ikiye düştü.