Dünya genelinde Covid-19 salgını nedeniyle ölü sayısı 2 milyon 500 bini geçti

Covid-19 verilerinin derlendiği Worldometer internet sitesine göre, dünya genelinde Covid-19 vaka sayısı 113 milyon 544 bin 338 oldu. Paylaşılan verilere göre, dünya genelinde Covid-19 nedeniyle 2 milyon 519 bin 255 kişi hayatını kaybetti.
Dünya genelinde Covid-19 kaynaklı 2 milyon 519 bin 255 can kaybı yaşanırken virüs saptanan 89 milyon 129 bin 51 kişi sağlığına kavuştu.
En fazla can kaybının yaşandığı ülkeler; ABD, Brezilya, Meksika, Hindistan, İngiltere ve İtalya olarak kaydedildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist işgalcilerin abluka ve saldırıları altındaki Gazze Şeridi'nde, açlıktan şehit olanların sayısının 432'ye yükseldiği bildirildi.
Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Suriye’nin başkenti Şam'da, Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara tarafından kabul edildi.
Hindistan'ın Kerala eyaletinde, beyin yiyen amip olarak bilinen Naegleria fowlerinin sebep olduğu Primer Amibik Meningoensefalit (PAM) nedeniyle bu yıl 19 kişi öldü.
İşgal ordusunun 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şehit sayısı son 24 saatte 98 artarak 65 bin 62'ye yükseldi.