Engelli öğretmen atama sonuçları açıklandı
MEB, engelli öğretmen atama sonuçlarını açıkladı.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), engelli öğretmen atama sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
Sonuçlara http://atama.meb.gov.tr/?islemID=228 adresinde ulaşılabiliyor.
İlan edilen atama veya görevlendirme sonucu, kadrolu öğretmenler için kararname veya sözleşmeli öğretmenler için görevlendirme onayı düzenlendikten sonra resmi nitelik kazanacak. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
"2026-2027 Eğitim Öğretim Yılı Kur'an Kursları Açılışı" programında konuşan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Safi Arpaguş, "Kur'an'ın rahmet ikliminden ve hakikate giden yolda onun rehberliğinden istifade edebilmenin yolu, tereddütsüz bir iman, halis bir niyet ve samimi bir kalple ona yönelmekle olacaktır." dedi.
Mersin'de Gazze'de ve dünyanın farklı bölgelerinde savaşlardan etkilenen çocuklara yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla "Uçurtmalar Vurulmasın, Gökyüzü Çocuklara Kalsın" etkinliği gerçekleştirildi.
ÖSYM tarafından düzenlenen 2026 Elektronik Yabancı Dil Olarak Türkçe Sınavı'nın ikinci oturumu, yarın 4 ildeki elektronik sınav merkezlerinde yapılacak.
Millî Eğitim Bakanlığı, 2026-2027 eğitim öğretim yılında okullarda yürütülecek rehberlik ve psikolojik danışma çalışmalarının genel hedefi "Selamlaşma" olarak belirlendi. Yeni dönemde öğrencilerin birbirlerini fark etmeleri, saygı ve nezaket temelinde iletişim kurmaları ve kendilerini okula ait hissetmelerini destekleyen çalışmalar gerçekleştirilecek.