Adıyaman'da modem içerisine gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yol kontrol noktasında yapılan aramalarda modem içerisine saklanmış metamfetamin uyuşturucu maddisi ele geçirildi.
Gaziantep'ten Adıyaman'a gelen yolcu minibüsünün durdurulması üzerine yapılan aramada bir şahsın şüpheli hareketleri üzerine minibüste arama yapıldı.
Yapılan aramalarda bir poşet içerisindeki modem emniyet birimleri tarafından açıldı. Açılan modem içerisinde uyuşturucu madde gizlendiği ortaya çıktı.
Emniyet tarafından yapılan açıklamada "Modem içine gizlenmiş uyuşturucu bulundu. Birçok yöntem deneyen uyuşturucu tacirlerine yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Gençlerimizin zehirlenmesine izin vermeyeceğiz." denildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), "Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Yerlikaya'nın konuşması uzadığı için toplantıdan ayrıldı' iddiası doğru değildir." açıklamasını yaptı.
Ankara'da, Anıt Caddesi'nde düzenlenecek etkinlik ile ilgili olarak saat 14.00'ten itibaren bazı yollar trafiğe kapatılacak.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, "Suriye'ye yönelik yaptırımların önemli bir bölümünün daha kaldırılmış olması olumlu bir gelişmedir." dedi.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Leman dergisinin aşağılık hakaretine ve buna sahip çıkan bazı TV kanallarına tepki göstererek, "Buradan yayıncılarımızı uyarıyoruz: RTÜK olarak bu yayınları sadece izlemekle kalmıyor, her birini titizlikle inceliyoruz. Kimsenin bu ülkenin inancına ve değerlerine hakaret etmesine izin vermeyeceğiz." dedi.