Malatya’da vinç devrildi: 1 yaralı
Darende ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği vinç, yolda yan yattı. Kazada sürücü araçta sıkışarak yaralandı.
Kaza, Malatya-Kayseri karayolunda meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Darende ilçesi Medişeyh Mahallesi mevkiinde seyir halinde olan E.T. idaresindeki 42 APM 55 plakalı vinç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolünden çıkarak devrilip yolda yan yattı. Kazada sürücü araçta sıkışarak yaralandı.
Haber verilmesi üzerine bölgeye, sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Araçta sıkışan sürücü, ekipler tarafından bulunduğu yerden çıkarılarak, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Batman'da bir evde çıkan yangın, çevredeki vatandaşların müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Olayda yaralanma olmazken, evde maddi hasar oluştu.
İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde, işten çıkan taksici Erhan Çiftçi (35), daha önceden husumetli olduğu iddia edilen şüpheliler tarafından bıçaklanarak katledildi.
Jandarma ekiplerinin Şahinbey'de üç adrese düzenlediği operasyonda suç örgütü liderleriyle birlikte 5 şüpheli yakalanırken çok yüklü miktarda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.
Kentin sahil bölgelerinde sağanak, yüksek kesimlerde kar yağışı görüldü. Toros Dağları etekleri beyaza büründü.