Mersin’de 51 yıl 2 ay hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı
Mersin’de banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık suçundan toplam 51 yıl 2 ay 22 gün hapis ve 290 bin 180 TL adli para cezası bulunan E.D. yakalandı.
Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince aranan şahıslara yönelik çalışma yürütüldü.
Çalışmalar kapsamında, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık suçundan hakkında toplam 51 yıl 2 ay 22 gün hapis cezası ile 290 bin 180 TL adli para cezası bulunan E.D. düzenlenen operasyonla yakalandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde Oğlaklı-Araştırma Hastanesi arasında sefer yapan belediye otobüsünün motor bölümünde yangın çıktı.
Konya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 1-15 Eylül'de uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve satışına yönelik düzenlediği operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Çalışmalarda yakalanan 41 şüpheliden 6’sı tutuklandı.
İzmir'in Ödemiş ilçesinde yol kenarında bulunan motosiklete ve yanında bekleyen sürücüsüne otomobilin çarpması sonucu 66 yaşındaki R.A. hayatını kaybetti.